Carrosserie Eeckhout Aalst

P1 Center Aalst


Neem uw tijd en lees hier wat P1 Coatings en P1 Center Aalst u kan bieden, kijk naar de video's en weet wat een innovatie dit is, schade op uw wagen is totaal verleden tijd !!!
Nog niet overtuigd ?? Kom en vraag een demo, wij staan graag ter uwer beschikking.


Stacks Image 14

Carrosserie Eeckhout Aalst is ook P1 Center AalstOok is Carrosserie Eeckhout Aalst verdeler en installateur voor P1 Coatings in Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant
P1 Coatings is de beste verwijderbare coating ter wereld !
De meeste mensen die met deze producten bekend zijn kennen deze als Plasti Dip of wrap folie .
P1 is echter een heel ander product ! Deze coating wordt gespoten zoals de standaard water gedragen lakken en wordt zoals deze afgewerkt, met een hoogglans of matte vernis. U ziet dus geen verschil in vergelijking met de originele lak, integendeel, door het loep effect heeft deze een veel hogere glansgraad en diepte glans . De coating is zeer bestendig tegen invloeden van buitenaf. Steenslag, weersinvloeden zelf vandalisme is verleden tijd. Dit product is een doorbraak in de automotive industrie. Alle denkbare kleuren en ook speciaal effect kleuren zijn verkrijgbaar . Zeer belangrijk is ook dat P1 in te zetten is als transparante steenslag bescherming zowel voor exclusieve auto’s alsmede oldtimers. Ook leasewagens, bedrijfswagens mogen in dit verhaal zeker niet vergeten worden . Denk hierbij aan een hogere restwaarde na afloop van de leasetermijn of afschrijving . De originele lak blijft namelijk ongeschonden . Bedrijfswagens kunnen snel en makkelijk in de huiskleuren gespoten worden en zijn eenvoudig terug te brengen in originele staat na afschrijving en niet te vergeten in nagelnieuwe staat zonder maar 1 spoor van steenslag of dergelijke.
P1 is in Belgie en vooral in oost-vlaanderen en vlaams-brabant te verkrijgen via P1 Center Aalst, Carrosserie Eeckhout Aalst.


Ook voor een demo of kennismaking met het product steeds welkom


Voor al uw vragen, contacteer ons :
E-mail: info@carrosserie-eeckhoutaalst.be - tel.053/80 96 22
Via Facebook : P1 Center Aalst of Carrosserie Eeckhout Aalst